Cinopanel _absorber

Ääntä vaimentavassa paneelissa on sisällä 10 cm paksu villalevy. Se kumoaa heijastukset joiden taajuus on suurempi kuin 250 Hz, ja siten parantaa huomattavasti huoneen akustiikkaa. Osa äänen energiasta muuttuu lämmöksi eli katoaa, joten paneeliseinä toimii myös äänen eristämiseksi talon muista huoneista. Vaimentavien paneelien käyttö huoneessa mahdollistaa suuret äänenpaineet kaiuttimista ilman, että korvissa tuntuu ikävältä. Sen sijaan äänimaailmaa kuvaa hyvin yhtäaikainen voimakas auktoriteetti ja miellyttävä pehmeys.


Cinopanel _diffuser

Diffuusori on tärkeä akustinen lisäelementti vaimentimelle, koska se ei vaimentimen tavoin poista energiaa äänestä, vaan poistaa seinäheijastusten aiheuttamat haitat hajottamalla äänen moniin erivaiheisisiin komponentteihin. Tästä seuraa huoneeseen eloisa ääniympäristö ilman korostumia taajuusvasteessa. Jos huoneen akustiikka koostuisi pelkästään vaimentimista, ääni saattaisi kuulostaa tukkoiselta ja raskaalta. Cinopanel _diffuser paneeli hajottaa ääntä erityisesti korkeilla 1 kHz - 5 kHz taajuuksilla. Diffuusoria saa myös erikokoisina koristeellisena versioina ilman ääntäläpäisevää verhoilua, joista on mahdollista rakentaa näyttävä seinä.


Cinopanel _speaker

Verhoiltu malli paneelikaiuttimesta mahdollistaa surround tai takakaiuttimien sijoituksen osaksi yhtenäistä seinää, joka koostuu erityyppisistä Cinopanel alatuotteista. Korkeatasoisen äänen lisäksi paneeli omaa diffusoivan rakenteen, joka osaltaan parantaa huone-akustiikkaa. Haluttaessa myös tämäkin kaksitie kaiutin voidaan kytkeä 3-elementtiseksi yhdistämällä Prismasonicin basso kaiutin rinnalle, jolloin bassontoisto saadaan ulottumaan aina 22 Hz taajuuteen asti.


Cinopanel _shelf

Avattavaan hyllypaneeliin voidaan säilöä bluray tai CD levyjä. Se mahdollistaa jopa 90 levyn säilytyksen. Verhoiltu etulevy tekee paneelin ulkonäön identtiseksi muiden cinopanel tuotteiden kanssa, tuoden näin yhtenäisen sekä selkeän ilmeen seinälle. Myös korkei-den esineiden, kuten pullojen säilytys onnistuu jos hyllyn välitason poistaa.


Cinopanel _trap

Bassoansa on akustinen vaimennin matalille taajuuksille, mihin villavaimentimet ja diffuusorit eivät kykene. Rei’itetty etulevy ja suljettu kotelo muodostavat Helmholz resonaattorin, joka on viritetty vaimentamaan heijastuksia 60 Hz - 240 Hz taajuusalueella yli 80 % tehokkuudella.