Diskantti

Yli 2.5 kHz taajuudet toistetaan kaiuttimen aidolla nauhadiskanttielementillä. Nauhadiskantti tuottaa hyvin avoimen ja pakottamattoman ylärekisterin. Tämä yhdistettynä hyvään tehonkestoon, elementti tarjoaa poikkeuksellisen elävän äänimaailman elokuville, sekä autenttisen tarkan toiston musiikille. Epäsymmetrinen torvi kaiuttimen edessä jakaa ääntä huoneeseen leveälti sivusuunnassa muttei pystysuunnassa. Tämä on erityisen hyvä asia teatterihuoneessa, missä on useita istumapaikkoja. Torvi antaa myös tarvittavaa lisäetäisyyttä kankaaseen, kaiuttimen ollessa ääntä läpäisevän valkokankaan takana. Tämä parantaa erityisesti korkeimpien taajuuksien toistoa ja läpinäkyvyyttä.


Keskiääni

Valurautainen alumiinikartioinen keskiäänielementti omaa myös erittäin nopean ja vähäsäröisen toiston. Elementin nimellinen taajuusalue on 100 Hz-5 kHz. Se on suunniteltu erityisesti tarkkaan ja vahvaan dialogin toistoon elokuvissa, sekä musiikissa laulajan äänen esiintuomiseen. Komponentti sopii kokonsa puolesta erityisen hyvin litteisiin paneelikaiuttimiin. Tämän lisäksi se toimii hienosti keskiäänisenä Prismasonicin 3-tie kaiuttimissa, joissa on myös nauhadiskantti ja 12 tuuman bassokartio.


Basso

12” bassoelementti soi kovaa ja matalalta riippumatta siitä, katsotaanko elokuvaa vai kuunnellaanko musiikkia. Erittäin vahvarakenteinen valurautainen runko on hyvä perusta laadukkaalle paperikartiolle, ferriittimagneetille ja 4-kerroksiselle äänikelalle. Riippuen kotelon tilavuudesta, bassoelementti voi ulottua aina 22 Hz taajuuteen, säilyttäen samalla iskussa erinomaisen dynamiikan ja tarkkuuden.