PRISMASONIC KOTITEATTERIT


Hyvin kerrottu tarina muuttaa ihmistä. Oletko koskaan nautiskellut elokuvasta niin, että leffa ruokkii jokaista aistiasi ja värisee kauan kropassasi elokuvan päätymisen jälkeenkin? Oletko kokenut, miten tarina porautuu aistiesi kautta mielesi torjuntamekanismien läpi niin, että hetkeksi vieraantuneisuus katoaa ja tarina tekee temppunsa sinussa, ei vain sinulle? Karkaat ajatustesi vankilasta mielikuvituksen valtakuntaan, aikamme suurimpien näkijöiden unelmiin.

Ken kerran voi itsensä unhoittaa, se unten onnen saapi, lupasi Eino Leino 120 vuotta sitten. Lähde mieltä virittävälle matkalle, eläviin unikuviin. Mieli elpyy pysäyttävän tarinankerronnan luoman transsin kautta. Hyvä tarina on vanhin ja vaikuttavin kaikista keinoista, joilla ihminen hakee helpotusta vieraannuttavasta arjesta tai tilaisuutta päästää mieli lentoon, kohti korkeuksia. Hyviä tarinoita on paljon, yhden ihmiselämän tarpeisiin rajattomasti. Mutta hyvä tarinankerronta on harvinaista. Tutustu ratkaisuun, jossa tarinankerronta herätetään eloon. Pintapuolisin kuulostaa kotiteatterilta, mutta tämän koettuasi tiedät sen olevan enemmän. Ystäväni Anssi on taikuri.

Jari Sarasvuo


Prismasonic OY on suomalainen kotiteattereihin erikoistunut yritys. Vuodesta 2001 lähtien olemme kehittäneet anamorfisia linssejä videoprojektoreille, perustuen monielementtisiin prismoihin sekä sylinterioptiikkaan. Viimeiset vuodet olemme suunnitelleet uusia innovatiivisia tuotteita ja ratkaisuja, jotka kattavat kokonaisen teatterihuoneen rakentamisen.

Ajatus korkeatasoisesta modulaarisesta kotiteatterikonseptista oli muhinut päässäni jo pitkään, koska sellaiseen ratkaisuun väkevästä harrastajataustastani huolimatta en missään ikinä ollut törmännyt. Sen sijaan anamorfista linssiä myydessäni komponenttina erilaisiin huoneprojekteihin, huomasin kuinka paljon vaikeuksia rakentamiseen ja huoneen toimittamiseen liittyi, kun kymmenien eri valmistajien tuotteita kootaan samaan tilaan, jonka jälkeen niitä sitten sovitetaan toiminnalliseksi kokonaisuudeksi. Vielä vaikeammaksi tuntui osoittautuvan saada tila näyttämään yhtenäiseltä ja hienolta, koska eri valmistajien tuotteita ei tietenkään ole ulkonäön kannalta mietitty samaan huoneeseen. AV-laitteiden toimittajat eivät totutusti myöskään ulkonäköseikoille vaivaudu omistautumaan, vaan ainoastaan laitteiden teknisille ominaisuuksille. Jos yhtälöön otetaan mukaan pätevä arkkitehti, saadaan lopputulos ulkoisesti hienoksi, mutta usein suorituskyvyn, erittäin korkean hinnan ja pitkäksi venyvän toimitusajan kustannuksella. Hyvänä esimerkkinä päinvastaisesta toimivat keittiöt, jotka nykypäivänä kaikki ovat modulaarisia, yhden toimittajan kokonaisuuksia. Ja joiden valmistajat jo vuosikymmeniä sitten ymmärsivät, etteivät asiakkaat tule ostamaan ainoastaan teknisiä kodinkoneita vaan upeaa toiminnallista kokonaisuutta ja helppokäyttöisyyttä. Juuri tämä nykykeittiöistä tuttu konsepti on myös meidän toimintamme lähtökohta ja perusajatus. Me suunnittelemme, valmistamme ja toimitamme valmiiksi loppuun asti mietityn kokonaisuuden, muokattuna askiakkaan toiveisiin, käytettävään budjettiin ja kuhunkin tilaan sopivaksi. Hinta ja toimitusaika on mahdollista määritellä etukäteen hyvin tarkasti, ja lopputulos voidaan mallintaa fotorealistisesti jo suunnitteluvaiheessa. Prismasonic on kotiteatterituotteiden suunnittelija, valmistaja ja toimittaja. Ketjussa ei ole siis ainoatakaan välikättä, vaan asiakas saa varmasti niin yksittäiset tuotteet kuin myös isommat kokonaisuudet aina mahdollisimman edullisilla kustannuksilla.

Tämä konsepti on ensimmäinen maailmassa, joka tarjoaa modulaarisen teatterihuoneratkaisun kaikilla varusteilla, loistavalla suorituskyvyllä, kauniilla muotoilulla ja ennenkaikkea hinnalla, joka tavoittaa hyvin monet asiakkaat. Ehkä sinullakin on tyhjä tila, kenties kellari, askarteluhuone, autotalli tai jokin muu vailla käyttöä oleva paikka, joka kaipaa elämää. Jaria vielä lainaten, tässä koko perheen elokuvatemppelissä tarinat todellakin heräävät eloon. Saatte kaivatun karkureissun sateisen viikonlopun harmaudesta. Tai helpotuksen työntäyteisen arjen lomassa. Esittelyhuoneemme ovat valmistuneet Kauniaisiin ja Espooseen. Toivotamme kaikki kiinnostuneet lämpimästi tervetulleeksi uuden konseptin esittelytilaisuuksiin. Älä epäröi ottaa yhteyttä jo tänään!

Anssi Leppänen
puh. 040 5005251

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ


Huonekonseptin Tuotteet


Anamorfiset Linssit

Projektori varustettuna laadukkaalla anamorfisella linssillä mahdollistaa extra leveän 2.40:1 kuvasuhteen ...

Valkokankaat

Kaikki Prismasonicin valkokangasmallit ovat niin kutsuttaja taulukankaita, jotka asennetaan kiinteästi ...

kaiuttimet

Cinospeaker tuoteperheessä on yksi-, kaksi- ja kolmitiekaiuttimia, jotka pääasiallisesti on suunniteltu osaksi ...

teatterituolit

Iso ja ergonominen tuoli koostuu erillisistä istuin- ja selkänojaosista, jotka on vuorattu kestävällä nahalla ...

seinäpaneelit

Cinopanel on monipuolinen akustinen elementti, jolla voidaan sisustaa teatterihuoneen seinä ...

Lattia-arkut

Cinocabinet on lattiakaapiston näköinen modulaarinen tasokomponentti, joka voi kätkeä useita eri ...