Lattia-arkut

Cinocabinet on lattiakaapiston näköinen modulaarinen tasokomponentti, joka voi kätkeä useita eri toimintoja sisäänsä. Ulkonäöllisesti riviin asetetut cabinet tuotteet muodostavat tyylikkään AV-tason, joka voi toimia sekä säilytyselementtinä, bassokaiuttimena tai vaihtoehtoisesti koko taajuusalueen kaiuttimena. Verhoilu on äänen lisäksi myös läpinäkyvä IR-signaalille, joten myös laitteiden ohjaus onnistuu normaalilla kaukosäätimellä avaamatta laatikkoa. Tämän lisäksi lämpöä tuottavat AV-laitteet saavat jäähdytys ilman sekä kankaan läpi edestä että takana olevasta isosta aukosta.

drawing  

Models

Cinocabinet _drawer

Cinocabinet _drawer on monikäyttöinen ja kompakti vetolaatikosto. Teatterin AV-laitteet voidaan sijoittaa sinne. Lisäksi tuote on mitoitettu siten että suuri määrä bluray, dvd tai cd levyjä sopii sen sivulla oleville liukukiskohyllyille. Verhoilukangas päästää lävitseen ilman, äänen sekä IR-signaalin. Täten laitteita voidaan ohjata kankaan läpi. Myös erikoismuotoiltu Cinospeaker _box tuote voidaan sijoittaa laatikkoon toimimaan television keskikaiuttimena. Iso aukko laatikon takana mahdollistaa helpon johdotuksen ja osaltaan parantaa ilmanvaihtoa laatikon sisällä.


Cinocabinet _disc drawer

Cinocabinet _disc drawer on paljon saman tyylinen kuin _drawer edellä. Nimensä mukaan disc box laatikosto on tarkoitettu ainoastaan levyjen säilytykseen. Alahyllyn kolme uraa levyille aukeaa samalla kun laatikosto avataan. Kolme ylähyllyä aukeaa yksi kerrallaan. Laatikko voi pitää sisällään jopa 200 bluray levyä ja nämä löytyvät vaivatta, sillä jokaisen levyn nimiselkä saadaan vedettyä ulos näkyville teleskooppikiskojen avustamana. DVD ja CD levyjen säilytys on yhtä hyvin mahdollista laatikoston hyllyillä.


Cinocabinet _woofer

Bassokaiutin on passiivinen 1-tie ratkaisu matalimmille taajuuksille. Sen refleksikotelo on suunniteltu huolellisesti. Useiden tukirakenteiden avulla ehkäistään värinöitä, ja näin saavutetaan puhdas ja voimakas ääni. Kaiutinta voidaan käyttää normaalin subwoo-ferin tapaan, tai se voidaan liittää bassoksi Prismasonicin 2-tie kaiuttimien rinnalle, siten että ne muodostavat yhdessä 3-elementtisen kaiuttimen. Lisäksi tuplajohdotus on mahdollista, jos halutaan syöttää enemmän tehoa 12” bassoelementille. Bassokaiuttimen fyysinen tasapaino säädetään kulmissa olevilla korkeussäädettävillä ruuvijaloilla. Nämä myös kytkevät sen irti muusta huoneesta, jolloin soinnin tarkkuus paranee ja värähtely pienenee.


Cinocabinet _speaker

Tämä cabinet alatuote on koko taajuusalueen kolmitie kaiutin, jonka kotelon tilavuus on 100 litraa. Diskantti ja keskiääni elementit sijaitsevat laatikon edessä ja 12” bassoelementti laatikon takana. Koska matalimmat taajuudet ovat täysin ympärisäteileviä, woofer elementin sijainti kotelon takana ei haittaa sointia. Tuotteen sisäiset tukirakenteet bassolle ovat identtiset Prismasonicin subwoofer tuotteiden kanssa, joten bassontoisto on puhdas ja dynaaminen. Kokonaisuudessaan tuote on kompakti ratkaisu tuottaa korkelaatuinen ja vaikuttava ääni piilotettuna laatikoston näköiseen ulkomuotoon, josta voidaan koota näyttävä taso esimerkiksi televisiolle.


Cinocabinet _trap

Cinocabinet _trap on iso akustinen vaimennin, joka tarkoitettu taajuuskaistan matalimmille taajuuksille, mihin edes Cinopanel _trap ei kykene. Rei’itetty Helmholz paneeliresonaattori on viritetty 60 Hz taajuudelle, ja se vaimentaa korostumia yli 80 % tehokkuudella taajuusalueella 30 Hz - 120 Hz. Tämä bassoansa on suunniteltu tukirakenteiltaan samanlaiseksi Cinocabinet _wooferin kanssa. Suuren passiivisen resonaattorin sisällä paineenvaihtelut voivat olla huomattavia, ja suorituskyvyn maksimoimiseksi nämä kotelovärähtelyt on pyrittävä ehkäisemään mahdollisimman hyvin.