Valkokankaat

Kaikki Prismasonicin valkokangasmallit ovat niin kutsuttaja taulukankaita, jotka asennetaan kiinteästi paikoilleen. Useita eri kokoja on saatavana suorana ja kaarevana, sekä 16:9 että 2.40:1 kuvasuhteella. Itse valkokangas kiristetään kehykseen omalla kiristysmekanismilla monipisteisesti jokaisesta suunnasta, jolloin siitä tulee täysin rypytön ja aalloton. Erityiset kangasmoduulit, joissa etukaiuttimet sijaitsevat rakenteessa kankaan takana helpottavat suunnittelua ja asennusta, sekä tekevät huoneen ilmeestä pelkistetyn kauniin.

Kaarevan mallin kaarevuussäde on 13 metriä, joka lisää vaikuttavuutta, että katsoja olisi osa elokuvaa. Tämä on totta, koska kaarevuuden ansiosta iso ja leveä kuva ympäröi ja peittää paremmin ihmisen luontaisen näkökentän. Myös projektorin pistemäinen valonlähde piirtyy tasaisemmin koko kankaan alalle, parantaen kuvanlaatua tässä mielessä. Bonuksena, kankaan kaarevuus kompensoi anamorfisen linssin aiheuttaman lievän geometrisen tiimalasivääristymän pois kuvasta.

Sekä suoraan että kaarevaan 2.40:1 kuvasuhteen valkokangasmalliin voidaan asentaa heti tai päivityksenä moottoroitu sivurajausmekanismi, minkä avulla saadaan viimeisteltyä täydellinen elokuvakokemus. Tämän lisäksi tarjoamme kahta erillistä valkokangasmoduulia, missä kummasakin on valkokankaan ja sivurajausoption lisäksi integroituna mukaan kolme etukaiutinta ääntä läpäisevään asennuskokonaisuuteen.

TARJOUSPYYNTÖ

drawing  

Kangasmateriaalit

Prismasonicin punottu kangas tiheällä kudonnalla tuottaa laadukkaan kuvan ja on myös äänelle erittäin ...

Sivurajausmekanismi

Sivurajausmekanismin avulla elokuva rajataan vaakatasossa siten, että musta sametti kehystää ...

Valkokangasmoduulit

Cinoscreen moduuleissa on integroitu etukanavien äänentoisto osaksi rakennetta. Moduuli 1 sisältää ...

Kattorakenne

Laskettu katto voidaan tehdä ryhmästä Cinoscreen kehyskankaita, joihin on asennettu musta, ilmaa ja ...