Kangas #1
  punottu akustinen

Prismasonicin punottu kangas tiheällä kudonnalla tuottaa laadukkaan kuvan ja on myös äänelle erittäin läpinäkyvä. Tiheä poikittainen punos on immuuni moire häiriöille kaikilla resoluutioilla, mukaanlukien 4K. Lisäksi pinnan tekstuuri on niin hieno että kuvaa voi katsoa myös hyvin läheltä. Kankaan mukana tulee asennettavaksi musta taustakangas, mikä lisää kuvan kontrastia, sekä ehkäisee heijastuksia ja haamukuvia kuvan takaa. Heijastavan pinnan gain mustan taustakankaan kanssa on 0.9.


Kangas #2
  mikroperforoitu akustinen

Mikroperforoitu ääntä läpäisevä vaihtoehto on pinnoitettu PVC vinyylikangas, jonka gain on 1.2. Ero valovoimassa on jopa 25%, verrattuna punottuun kankaaseen. Verrattuna normaaliin perforoituun kankaaseen, jossa reiät ovat isompia ja harvemmassa, äänenläpäisy korkeilla taajuuksilla on jopa 15% parempi. Jos verrataan punottuun kankaaseen, jossa äänenläpäisy yleisesti on parempi kuin perforoiduissa, ero on hyvin marginaalinen, ja rajoittuu vain 3 kHz:ä isommille taajuuksille. Istumaetäisyys mikrorei’itetyn kankaan kanssa on hyvä olla yli 2 metriä, jotta reikäverkkoa ei enää havaitse. Mutta tätä pidemmiltä katseluetäisyyksiltä kuva näyttää yhtä tasaiselta, puhtaalta ja kirkkaalta kuin katsoisi sitä ääntä läpäisemättömällä referenssikankaalta.


Kangas #3
  valkoinen

Tässä kankaassa valkoinen heijastava pinta on laminoitu mustaan kuitukankaaseen ja on erittäin tasaisen sävyinen kauttaaltaan. Kankaan gain on 1.2 ja sitä voi katsoa käytännössä mistä tahansa katselukulmasta. Kangas on hyvä ja edullinen vaihtoehto, jos kaiuttimien sijoittelu sallii kankaan olevan ääntä läpäisemätön.


Kangas #4
  valkoinen 4k

Tässä kankaassa on hyvin tasainen valkoinen PVC vinyylipohjainen pinta, mikä on eritoten kehitelty 4K resoluutiolle. Kankaan heijastavan puolen gain on 1.2. Musta tausta takaa ettei kuva vuoda kankaan läpi, ja ettei hajavalo tai heijastukset kuvan takaa häiritse projisointia.


[an error occurred while processing this directive]