CINOSEAT

Iso ja ergonominen tuoli koostuu erillisistä istuin- ja selkänojaosista, jotka on vuorattu kestävällä nahalla. Osat liitetään massiivisiin, 25 cm leveisiin käsinojiin, jotka ovat juuri oikealla korkeudella antamaan rentouttavan tuen käsivarsille. Lisäksi nojat ovat riittävän leveitä, jotta yksi noja voidaan jakaa aina kahdelle istuimelle, siten että käsitilaa riittää hyvin kummallekin vierekkäiselle istujalle. On myös mahdollista asentaa RTI-huoneautomaatioyksikkö yhteen käsinojista, minkä kosketusnäytöltä kaikkien laitteiden ohjaaminen tapahtuu helposti ja älykkäästi. Voimakkaasti muotoiltu, korkea selkänoja antaa erinomaisen tuen alaselälle, olkapäille ja päälle. Tämä sallii lepäävän, mutta ryhdikkään asennon, missä jaksaa istua hyvin koko pitkän elokuvan ajan. Jalkarahi lisää vielä istuinmukavuutta entisestään. Se muokkaa istuma-asennon lepäävyyttä, ja sallii maksimaalisen reisituen asettamisen istuinosalle myös pienikokoisemmille. Kun rahi ei ole käytössä, se menee kätevästi tuolin alle säilöön antaen samalla kivan ulkonäöllisen mausteen istuimille. Tuolin muotokieli ja väritys linkittyy hienosti tuoteperheen muihin tuotteisiin.

drawing  

Ergonomia

Sekä selkänoja että istuinosa voidaan säätää monipisteisesti erikokoisille ihmisille sopivaksi. Istuinta voidaan siirtää eteen ja taakse 4 askelmaa, maksimissaan yhteensä 80 mm. Säädöllä saadaan reidelle optimaalinen tuki riippumatta katsojan pituudesta. Sopiva selkänojan lepokulma voidaan valita kolmella askelmalla, missä kuitenkin jokaisella säädön asennolla säilyy ristiselän tuki hyvänä ja katse suunnattuna eteenpäin valkokankaalle.


Tuolirivi

Tuolit voidaan ketjuttaa siten että yksi käsinoja jaetaan aina kahdelle istuimelle. Rivin keskellä olevat käsinojat ovat puolisuunnikkaan muotoisia, minkä johdosta tuolirivi kaartuu, muodostaen noin 8 metrin säteen. Tämän ansiosta myös reunimmaiset tuolit ovat hyvin suunnattuna valkokankaan keskipisteeseen, jolloin istuinmukavuus ja katselukokemus paranee huomattavasti myös näillä paikoilla. Yhdessä kaarevan valkokankaan kanssa, kaartuva tuolirivi täydentää hienosti kokonaisvaltaista elokuvaelämystä.

drawing  

CINOSEAT _junior

Cinoseat _junior tuoli on pääasoallisesti tarkoitettu lapsille, mutta sopii hyvin myös aikuisille. Se tarjoaa kaiken kokoisille istujille hyvän tuen alaselälle ja hartioille. Koska tuoleissa istutaan melkein maan tasossa, toimii lattia hyvin jalkarahina. Tuoleista saa muodostettua hyvin katsomon eturivin, siten että isommista Cinoseat istuimista niiden takaa näkee valkokankaalle esteettä, ilman että takarivi tarvitsisi rakenteisiin erillisen korokkeen.

   drawing