Cinospeaker _shelf

Tämä pieni ja viehättävä kaiutin soi erittäin kauniisti. Alumiinikartioinen keskiääni yhdistettynä aidon nauhadiskantin kanssa luo avoimen vakuuttavan äänentoiston 100 Hz - 20 kHZ taajuusalueelle. Kaiutin voidaan sijoittaa hyllylle tai tyylikkäälle jalustalle. Jos bassontoistoa halutaan syventää, kaiutin voidaan ketjuttaa 12” bassokaiuttimen kanssa, jonka jälkeen ne toimivat kuten yksi 3-tie kaiutin. Sähköiset jakosuotimet pitävät huolen elementeille tulevien äänialueiden oikeasta jakosuhteesta, ja myös tuplajohdotus on mahdollista toteuttaa.

drawing  

Cinospeaker _box

Kaiutin on hyvin samankaltainen kuin Cinospeaker _shelf, mutta kotelo on vieläkin pienempi ja muotoilultaan erisuuntainen kaiutin elementtien ollessa vierekkäin. Pääasiallisesti tuote on suunniteltu Cinocabinet _equipmnet box laatikoston sisälle, toimimaan television keskikaiuttimena. Koska erikoismuotoiltu kaiutin vie vain osan Cabinet laatikon tilavuudesta, siihen on mahdollista säilöä lisäksi myös AV- laitteita ja bluray levyjä.

drawing  

Cinospeaker _grand

Suuri mutta elegantti kaiutin on vanhan koulukunnan mestarillinen 3-tie taidonnäyte. Nauhadiskantti ja keskiääninen toistaa 100 Hz suuremmat taajuudet, ja 12” bassoelementti sitä pienemmät aina 30 Hz taajuuteen asti. 50-litrainen bassorefleksikotelo on suunniteltu erittäin tukevaksi, jotta saadaan aikaan puhdas, voimakas ja dynaaminen sointi. Kaiutin voidaan sijoittaa pöydälle, hyllylle, lattialle tai omalle jalustalleen. Jakosuodin ja nelinapainen liitinlevy takana mahdollistavat tuplajohdotuksen siten, että sama signaali viedään kahdella johtoparilla sekä kahdella vahvistimella vahvistettuna, toinen keski-äänielementille sekä diskantille, ja toinen bassoelementille.

drawing  

Cinospeaker _module

Module kaiutin on kahden laatikon ratkaisu, jonka kokonaistilavuus on 100 litraa. Sen sointi kuulostaa paljon Cinospeaker _grand kaiuttimelta, mutta kaksi kertaa suuremman kotelontilavuutensa ansiosta se tavoittaa melkein oktaavin alemmat nuotit. Tämän lisäksi alakoteloa voidaan käyttää AV-moduulin tukirakenteena, missä äänikentän etukanavat ja valkokangas muodostavat itsestään seisovan kokonaisuuden. Koska kaiuttimet on tarkoitettu sijoitettaviksi valkokankaan taakse, ne valmistetaan MDF levystä ilman maalipintaa. Koteloilla on erilaisia sisarmalleja, jotka sovitetaan saumattomasti erilaisiin Prismasonicin valkokangas- ja sivurajaussysteemeihin.

drawing  

Cinospeaker _panel

Paneelikaiutin on 2-tie ratkaisu, jonka kotelo omaa myös diffusoivan rakenteen. Kauniin ulkonäön ja tasapainoisen soinnin lisäksi, tuote sopii erityisen hyvin käytettäväksi muiden Prismasonicin kaiuttimien kanssa monikanavatoistossa, sillä diskantti- ja keskiäänielementit ovat identtisiä. Kaiutinta voidaan käyttää yksinään tai osana suurempaa diffuusoriseinää, ja upean ulkonäkönsä ansiosta se toimii katseenvangitsijana kummassakin tapauksessa.

drawing  

Cinospeaker _woofer

Bassokaiutin on passiivinen 1-tie ratkaisu matalimmille taajuuksille. Sen refleksikotelo on suunniteltu huolellisesti. Useiden tukirakenteiden avulla ehkäistään värinöitä, ja näin saavutetaan puhdas ja voimakas ääni. Kaiutinta voidaan käyttää normaalin subwoo-ferin tapaan, tai se voidaan liittää bassoksi Prismasonicin 2-tie kaiuttimien rinnalle, siten että ne muodostavat yhdssä 3-elementtisen kaiuttimen. Lisäksi tuplajohdotus on mahdollista, jos halutaan syöttää enemmän tehoa 12” bassoelementille.

    drawing